Comanda

Puteti cauta un produs dupa numele acestuia prin introducerea numelui in chenarul de cautare din bara superioara a site-ului in partea dreapta.

Daca totusi nu reusiti, nu ezitati sa apelati la serviciul nostru pentru clienti. Mai multe la sectiunea Contact.

Dorim sa oferim clientilor nostri o gama cat mai variata de produse. De aceea chiar daca un produs nu se afla in stoc este disponibil la comanda. Diferenta intre cele doua tipuri de produse este termenul de livrare. Pentru mai multe detalii privitoare la timpul de livrare vizitati sectiunea – Intrebari Frecvente – Plata & Livrare – Cat Timp Dureaza Pana Imi Primesc Coletul?.

Nu putem garanta ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Nu putem garanta expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, produsele sau materialele de pe site si nu putem fi facuti responsabili pentru aceste aspect.

Stocurile de produse afisate pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea pentru confirmarea existentei unui produs pe stoc, veti fi contactat telefonic. Se poate intampla ca pe site produsul sa fie marcat ca existent pe stoc, dar din cauza fluxului de vanzari acesta sa nu mai existe in realitate.