Retete

Mic Dejun & Tigaia de fonta

Bucurați-vă de toate aromele mancarii cu tigaia de fonta la  mic dejun .

Ingrediente :

4 căni de cartofi razuiti
1/2 cani brânză razuita
3 oua
Ulei de măsline
Sare si piper
Patrunjel, pentru ornat (opțional)

Incingeti cuptorul la 200 grade C .

Pana cuptorul se incalzeste puneti tigaia de fonta la foc mic cu 2-3 linguri de ulei , adaugand pe rand cartofii , branza si ouale ; presarati sarea si piperul peste ele dupa plac .

Gatitile asa circa 5 minute dupa care treceti tigaia in cuptor la 200 gr C .

Lasati tigaia in cuptor alte 7-10 min ,pana candalbusul are o consistenta buna .

Se decoreaza cu patrunjel verde .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.